Starter? Of aan een nieuwe huisstijl toe?
Stel zelf je corporate pakket samen en bespaar flink.
Combineer logo, visitekaartje, flyer en/of website
en je bent voordelig uit.

 
Pijl groen.png

Logo's

Met een goed logo alleen ben je er nog niet. De sfeer van je bedrijfsuitstraling wordt vooral bepaald door de foto's, de kleuren en de typografie van je visitekaartje, flyer of website. Met een goed logo alleen ben je er nog niet. De sfeer van je bedrijfuitstraling wordt vooral bepaald door de foto's, de kleuren en de typografie van je visitekaartje, flyer of website. Met een goed logo alleen ben je er nog niet.
Voor een overzicht van onze logo's, klik hier.

Pijl groen.png

Visitekaartjes

Maak van je visitekaartje je 'elevator pitch' in papier. Een goed kaartje helpt je aan sales. Doordat je herkend en herinnerd wordt. Maar ook omdat het jezelf overtuigt van wat je kan en wilt. Door een korte vragenlijst legt Sproud de ziel van je bedrijf bloot. Samen geven we je visitekaartje vorm tot je overtuigd bent: dit ben ik.

Flyers

Een flyer kan een mooie samenvatting van je bedrijf of product zijn. Zorg dat mensen door het zien van je lyer tot actie over gaan. Of dat een like op facebook is, het achterlaten van hun miladres op je site tot het opvragen van mee informatie. Of je en flyer uitdeelt, door de bus gooit of ergens neerlegt op een stapeltje maakt een wezenlijk verschil voor de inhoud en de vorm. Dus eerst brengen we jouw flyer in kaart: voor wie, waar, wanneer en waarom.

Websites

Sproud bouwt websites in een eenvoudig systeem. Zo kun je zelf je contant bijwerken en up-to-date houden. Eerst maken we een klikmodel: een soort online blauwprint van je site. Sproud bouwt websites in een eenvoudig systeem. Zo kun je zelf je contant bijwerken en up-to-date houden. Eerst maken we een klikmodel.

A.W. Bruna

Miscea

Nieneke Lamme - kunstenares

Empowering jewels - sieraden

 Nederlandse Vereniging Heupafwijkingen

Nederlandse Vereniging Heupafwijkingen

Leekerweide