Presentatie Engel

Met hulp van haar dochter Engel, schreef Isa Hoes het spannende kinderboek 'Engel'. Voor de presentatie ervan verzamelde zich familie, vrienden en een heleboek pers in het Blauwe Theehuis in Amsterdam. Buiten goot het van de regen, maar binnen klaterde de roze chocolade fontein en werd het met lekkere hapjes, bubbels, limonade en veel snoep een supergezelig feestje.

Engel.jpeg
Presentatie Engel.jpeg

Ontwerp nieuwe imprint Amber

Begin april start A.W. Bruna met een nieuwe imprint: Amber. Een nieuwe serie voor een groot lezerspubliek dat lekker wil wegdromen bij een romantisch en spannend verhaal. Sproud ontwierp niet alleen het logo en de huistijl, maar uiteraard ook de omslagen. Sproud heeft de omslagen willen vormgegeven als een 'kadootje' voor jezelf; vrouwelijk, vriendelijk en verleidelijk. De fotografische beelden zijn kleurrijk en sfeervol. Het serie-ontwerp staat als een sterke, herkenbare reeks, waarbinnen ruimte genoeg is om elk omslag uniek te maken. 

 
Logo Sproud SP tussen.jpg

Vet man, zo'n baby!

Regina Romeijn kwam tijdens haar zwangerschap 24 kilo aan. Ze raakte deze na de bevalling in 100 dagen kwijt met behulp van personal trainier Guy van der Reijden. Ze schreven er samen het boek 'Vet man, zo'n baby' over; Regina vertelt haar persoonlijke verhaal van be- en afvallen en Guy legt uit hoe het werkt met schema's en tips voor voeding en training. Superleuk boek voor alle moms-to-be, maar ook voor ervaren moeders die graag wat strakker in hun vel willen zitten. Vandaag was de feestelijke presentatie in restaurant Praq; met bubbels, veel pers, BN-ers, een rijk gevulde goodiebag én: (hét fashionaccesoire van deze zomer) veel baby's!

 


Brochure A.W. Bruna

Vandaag aan de pers mogen meekijken met het drukken van de corporate brochure voor De Arbeiderspers | A.W. Bruna. Het sterke merk dat AP/AWB is, mocht Sproud vertalen naar een creatieve en bijzondere brochure. Met een heerlijke, vrijblijvende briefing ('Als de kleur rood er maar in terug komt'), is Sproud samen met tekstschrijver Lizanne Croonen aan de slag gegaan om iets te maken waar iedereen trots op mag zijn.